_
Despre Noi

Nemuritoarele întrebări: Ideal ar fi să găsim din timp o firmă care să ne filmeze evenimentul. Ideal ar fi să slăbesc pentru a arăta bine în poze. Ideal ar fi să-mi surprindă cameramanul întregul vals al mirilor, pentru care merg la atâtea ore de coregrafie. Ideal ar fi să văd și eu reacțiile oamenilor care au venit la eveniment. Ideal ar fi… Ideal ar fi… IDEAL suntem noi!

     Bună ziua!

Suntem o echipă tânără cu o experiență vastă în domeniul producției media, un grup de entuziaști a tot ce înseamnă captarea și conservarea momentelor importante din viața și activitatea clientului nostru. Cele două rânduri de mai sus, pentru marea majoritate, ar fi fost în mod probabil de ajuns, dar cum noi investim foarte multă plăcere în munca noastră și cum atenția la detalii și pasiunea pentru estetic nu ne lasă niciodată la greu, ne dorim ca experiența dumneavoastră alături de noi să înceapă chiar din această secundă.

Imaginați-vă că fiica dumneavoastră urmează a se mărita cu cel mai simpatic și descurcăreț bărbat pe care-l cunoașteți momentan ( ne cerem scuze, dar aici în mod normal scenariul trebuie să conțină o notă de umor subtil și negru ).
Știți, în calitate de tată vi s-a sugerat probabil excesiv de către soție că cineva trebuie să-și asume responsabilitatea pentru imortalizarea marelui eveniment.
Cineva care trebuie să fie bun la fotografiat, la filmat, la regizat, la editat și la împachetat cât mai frumos și sigur întreaga amintire. Și cum cei doi tineri sunt foarte preocupați ca totul să fie cât mai frumos posibil, vor apărea idei cum c-ar trebui imortalizat momentul și dintr-un unghi mai ceresc, cel mai probabil din perspectiva îngerului ce le binecuvântează uniunea. Asta înseamnă că cineva trebuie să fie bun la pilotat o dronă profesională și talentat la filmări aeriene.

  • Producție Fotografică
  • Producție Video
  • Filmare Aeriană cu Drona
  • Fum Greu cu Gheață Carbonică
  • Promovare Social Media

Cu siguranță v-ați dat seama până acum că noi suntem aici pentru a prelua aceste mari responsabilități, dar hai să mai continuam puțin din dragoste pentru artă și imaginație!

Până aici ne-am înțeles de minune, nu-i așa? Vă rugăm totuși să nu vă lăsați intimidat de sugestiile noastre, rândurile de mai sus nefăcând decât subiectul unui exercițiu de imaginație și o scurtă prezentare a listei noastre de servicii. De ce un exercițiu de imaginație? Pentru că imaginația este elementul cheie a succesului nostru! Iar succesul nostru este și succesul clientului nostru.

     „Logica te va purta de la A la Z, dar imaginația te va purta oriunde.” – Albert Einstein 1879-1955
Pentru o listă completă de servicii vă încurajăm bucuroși să explorați în continuare site-ul nostru.

Ne place să venim în sprijinul antreprenorilor şi companiilor care doresc să îşi îmbunătăţească imaginea de brand, să îşi crească vânzările şi care înţeleg beneficiile aduse procesului de promovare în mediul on-line pe rețelele de socializare și prin materiale multimedia de calitate.

Tratăm producția foto și video într-o manieră profesională. Cu echipamente profesionale, cu imaginație și atenție la detalii și ne dorim ca partenerii noștri de afaceri să fie mulțumiți de munca pe care o prestăm zi de zi.

Echipa noastră de Profesioniști

Sergiu Cojocariu

Sergiu COJOCARIU
Administrator / Fotograf / Editor

Ionut Taraboi

Ionuț TĂRĂBOI
Videograf

Marina Neculai

Marina MORARIU
Fotograf / Editor

Petru Baiceanu

Petru BĂICEANU
Fotograf

Cristi Puiu

Cristi PUIU
Cameraman / Operator Dronă

Razvan Andrei

Răzvan ANDREI B.
Cameraman / Fotograf

Anghelus Constantin

Constantin ANGHELUȘ
Fotograf

Echipa noastră lucrează pentru a surprinde esența momentelor…

Contactează-ne pentru a discuta detaliile evenimentului dvs.